Biosignatur

Biosignatur er et system baseret på måling af hudfoldstykkelsen 12 forskellige steder på kroppen, og baseret på hvor fedtet fordeler sig primært. Så er det muligt at redegøre for hormonelle ubalancer. Bl.a. er der en sammenhæng mellem mængden af fedt man har på maven og det stress kroppen har været udsat for. Yderligere er det let at finde ud af i hvor høj grad man tolererer kulhydrater i sin kost.

Det er tydeligt, at vi alle har en tendens til at lagre fedt forskelligt. Samtidig har mange et par genstridige fedtdepoter, som bare ikke vil væk.

Den underliggende mekanisme bag disse forhold er kroppens hormonproduktion – og balance. Fedtopbygningen og distributionen af fedt er i stor udstrækning styret af vores hormoner, såsom kortisol, østrogen, insulin og testosteron.

Biosignatur er en metode som tager udgangspunkt i dette. Igennem måling af kroppens fedtdepoter og en beregning af relationen mellem dem, kan biosignatur vise, hvilke hormoner vi er domineret af, og dermed også fortælle hvad vi skal gøre for at påvirke kroppens tilstand.

Igennem en kombination af specifikke koststilskud, træning og ændringer af livsstilsvaner, skabes ændringer i vores hormonbalance, som blandt andet medvirker til at genstridigt fedt kan forsvinde.

Eksempel: De uklædelige “man-boobs” som nogle mænd udvikler, er for eksempel et resultat af en stærk dominans af det kvindelige kønshormon østrogen.

Men hormoner har ikke kun en æstetisk betydning. En relativ stor fedtaflejring ved navlen, er således en stærk indikator for lang tids påvirkning af stresshormonet kortisol. Hvilket er et tegn der skal tages alvorligt, da lange perioder med stress har betydelige negative konsekvenser for den almene helbredsstilstand.

 

Brug af biosignatur er for alle!

På grund af hormonernes afgørende betydning for vores udseende og helbredstilstand, kan man igennem et biosignatur forløb påvirke adskillige faktorer som:

  • Insulin
  • Testosteron & væksthormon
  • Kropskomposition og udseende
  • Generel sundhed
  • Søvn kvalitet
  • Stresshåndtering
  • Energi niveau

 

Hvordan foregår det?

  • Første biosignatur måling varer cirka 60 minutter. Derefter vil der være en opfølgende målinger ca. hver 6 uge.
  • Testen forgår ved at fedtet under huden bliver målt med en tang 12 forskellige steder på kroppen.
  • Guidelines for fokuspunkter i forbindelse med udfaldet af testen – hvor skal der først sættes ind bliver drøftet og tilsendt pr. mail.

 

Pris: 900,-

Efterfølgende måling hver 6. Uge: 750 ,-