Coach

Martin Kirk

Uddannet coach på ACSTH niveau godkendt af IFC.

Ingen veje er ens, da vi er motiveret for, at skabe forandringer på forskellige tidspunkter i livet. Mit mål er at du får muligheden for at skabe udvikling og forandring hvor du er!

I arbejdet som coach hjælper jeg dig i forhold til dine pejlemærker i hverdagen, og undersøger sammen med dig hvilken værdi de har for dig. Jeg kan hjælpe dig med, at blive bevidst om, hvor du ønsker at skabe forandringer og opbygge fokus hvor du finder ro og overskuddet. Derved frigøres ressourcer der giver dig muligheden for at udnytte dit fulde potentiale i både privat-, trænings- og arbejdsliv.

Pris: 600 pr. Time. 

 

 

Udtagelse fra forløb med Martin:

Jeg tog kontakt til Martin da mit hovedmål var at gennemføre en hel Ironman. I min verden skal der arbejdes lige så meget med det mentalte aspekt, som med det fysiske for at opnå den optimale løsning i den forbindelse. Samarbejdet gav mig ikke kun redskaber i forhold til Ironman, men også i forhold til mig personligt. Mit arbejdsliv, private forhold og de mennesker omkring mig. Martin har rykket mig længere mentalt end jeg troede muligt, da jeg først opsøgte ham. De redskaber jeg fik med i gennemførelsen af min Ironman bruger jeg stadig i dag i min træning, men også i forbindelse med andre aspekter i mit liv. Den indsigt jeg har fået i mig selv og den udvikling jeg selv synes jeg har opnået er for mig uvurderlig og kan kun anbefales at andre at give sig selv lov til at opleve, ligegyldigt hvilket mål eller problemstilling man står overfor!