Vestjylland på vægten

Vestjylland på vægten:

Ejer af Pure Performance Fitness og personlig træner Pernille Colkær kører endnu engang Vestjylland på Vægten 2016. 

ER DU VESTJYLLANDS STØRSTE TABER?

...eller drømmer du om at skabe mere sundhed i dit liv?

Det har altid været min drøm at kunne være en positiv faktor i forbindelse med udbredelse af sundhed. Være med til at motivere og inspirere andre folk til at få et liv i balance. En balance mellem det at leve livet med alle de gode ting dette indeholder og samtidig have en sund krop og mentalt overskud.

Dette bliver nu muligt via et samarbejde mellem forenings- og erhvervslivet, som alle har gjort det muligt at realisere projekt ”Vestjylland på Vægten”. Et projekt som vi alle forventer, bliver projektet som får borgerne i Ringkøbing-Skjern Kommune op af sofaen på en sjov og inspirerende måde. Alle fra 15 år kan deltage i projektet, og vægttabet er procentvis af deltagerens kropsvægt, så det skaber en mere fair konkurrence.

“Vestjylland på Vægten” sætter fokus på, at det at være sund ikke skal være ekstrem. Sundhed er for mig et personligt begreb, som er helt afhængig hverdagens øvrige indhold og gøremål. Her vil “Vestjylland på Vægten” være med til at fremme de muligheder, vi alle har i foreningslivet for at få sig rørt og ændre de små ting i hverdagen, som skaber motivation og inspiration til at komme af sted ud og røre sig – og dermed sundheden.

Kort sagt – den bedste motion er den du får gjort!

“Vestjylland på Vægten” handler kort og godt om at opnå balance i både det fysiske og mentale aspekt – samt god kost, søvn og regelmæssig motion.

Alle disse aspekter har vi forsøgt at indarbejde i “Vestjylland på Vægten”. I 8 uger i 2016 vil kommunens borgere kunne stå sammen om at sætte fokus på at forbedre sundheden i vores kommune.

Tilmelding fra d. 1. November 2015 

Opstart d. 9. Januar 2016

Mere info ang. Træningsmuligheder i Pure Performance Fitness i perioden kommer senere. 

 

Læs mere om "Vestjylland på Vægten" her.