Træningsrejser

HAR DU BRUG FOR AT KICKSTARTE EN SUNDERE LIVSSTIL SAMT HAVE EN LÆKKER FERIE?

To gange årligt er det muligt at komme af sted på træningsbootcamp sammen med ejer af Pure Performance Fitness Pernille Colkær, sundhedskatalysator Louise Hallundbæk og Primo Tours.

En ferie, hvor du lærer dig selv og din krop bedre at kende. Her får du boostet din forbrænding, sved på panden samt redskaber som vil optimere din træning og sundhed! Viden som du kan tage med dig hjem i bagagen til brug i Danmark. Pernille og Louise har planlagt træningsbootcampen samt indsamlet informationer på deltagerne hjemmefra via spørgeskemaer så det er muligt at tilpasse træningen bedst muligt til deltagerene. De vil sikre dig den bedste start på en sundere livsstil og du kan holde ferie med god samvittighed, samt opleve hvordan man holder ferie uden at komme hjem med ekstra bagage på sidebenene. I stedet vil du komme hjem med fornyet energi og masser af gåpåmod til at starte din sunde livsstil.

 

 

Den næste tur vil blive offentliggjort snarest – mere info kommer på hjemmeside, facebook og instagram 

 louise-hallundprimo-tours

Boot-camp'en til Alanya var egentlig på opfordring fra en veninde, en virkelig lærerig "ferie" med god, varieret og udfordrende træning fra to dygtige og kvalificerede piger, samt inspirerede og tankevækkende foredrag.Men også med tid til strandtur og hyggeligt samvær. Det motiverede mig til at gøre noget ved mit problem og i dag 3 mdr. efter er jeg 10 kg. lettere i meget bedre form, bedre humør og har fået mere selvtillid.

Valgte Primos Tours aktivitetsrejser da jeg gerne ville forene friheden fra det at rejse med at være fysisk aktiv. Ferier havde erfaringsmæssigt altid ære de uger som drillede min omlægning til en sundere livsstil og nu fik jeg mulighed for at holde ferie med god samvittighed. Turen var den perfekte fordeling af oplevelser, afslapning og fysisk aktivitet som matchede alle niveauer og instruktørerne var yderst indlevende. Lige præcis dette gjorde at det var et fantastisk sammenhold blandt deltagerne som også efterfølgende har holdt ved. Kan klar anbefale alle at prøve denne feriefor, som uden tvivl vil være den fortrukne rejsefrom hos mig fremadrettet!